Logo - Art of Nature
Standaard afbeelding van thumbnail

Tuinonderhoud

Net als bij de tuinarchitectuur en de tuinaanleg staan bij het tuinonderhoud uw wensen centraal. Hebt u groene vingers of heeft uw bedrijf een tuinman in dienst? Dan mag u gerust zelf het onderhoud voor uw rekening nemen. In het andere geval springt Art of Nature graag bij, voor het volledige onderhoud of voor een deel ervan. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf het gras te maaien en het onkruid te wieden. Het verzorgen van uw exotische bomen kunt u dan aan ons overlaten. Welke keuze u ook maakt, onze projectleider bezorgt u een helder onderhoudsschema. En hebt u vragen, dan kunt u altijd bij ons terecht voor professioneel advies of voor een grondige analyse (bv. via een bodemstaal).

snoeien
snoeien

U geniet nog een bijkomend voordeel als u uw tuinonderhoud aan Art of Nature toevertrouwt. Dankzij ons lidmaatschap van Waarnemingen & Waarschuwingen (W&W) zijn wij steeds op de hoogte als er nieuwe insecten of schimmels worden waargenomen in België. Wij kunnen uw planten dus snel en doelgericht behandelen nog voor er schade is aangericht.

Grotere bomen zijn vaak moeilijk te onderhouden. Onze specialisten – met European Tree Workers Attest – nemen de verzorging sowieso voor hun rekening tijdens de eerste drie jaar. Zij controleren de bomen op ziektes en plagen, checken of ze voldoende water hebben, zorgen voor de bemesting en de verluchting van de grond, kortom zij nemen de volledige verzorging op zich tijdens deze fase die cruciaal is voor de gezonde groei van deze bomen.

Art of Nature beschikt over een state-of-the-art machinepark: snoeischaren, hakselaars, zitmaaiers,… Het uitgestrekte, groene terrein rondom een bedrijf vraagt natuurlijk een andere aanpak dan een stadstuintje. Wij kiezen steeds voor de meest efficiënte manier om uw groen te verzorgen.