Logo - Art of Nature
Standaard afbeelding van thumbnail

Tuinaanleg

Eens de plannen op papier staan, start Art of Nature de voorbereiding van de werkzaamheden. Alle werkzaamheden dus, want wij verzorgen uw totaalproject van A tot Z. Onze projectleider met wie u uw oorspronkelijke ideeën besprak, is ook tijdens de werken uw contactpersoon. Hij volgt de planning en de evolutie van de werken op de voet op. Bij hem kunt u steeds met uw vragen terecht.

Art of Nature voert alle werken zelf uit. Dat is mogelijk dankzij de specialisten die wij in huis hebben, maar ook dankzij ons uitgebreide wagen- en machinepark. Vrachtwagens, bulldozers, kranen, wij hebben het allemaal ter beschikking.

aanleg tuin

Wij hebben een ruime ervaring met grote en kleine projecten. Het aanleggen van een oprit of terras, het plaatsen van een afsluiting, het aanleggen van een gazon, maar ook totaalprojecten met een terras, een tuinhuis, een plantentuin, bomen en een zwemvijver kunt u aan ons toevertrouwen. Zelfs de aansluiting op de riolering. Wij werken alles af met oog voor detail zodat u heel lang kunt genieten van uw droomtuin.