Logo - Art of Nature
Standaard afbeelding van thumbnail

Ervaring

Sinds 2002 heeft Tom Aerts een eigen tuinbouwbedrijf. Maar eigenlijk draait hij al veel langer mee in de sector. “Mijn vader was zelfstandig tuinarchitect. Van in mijn jonge jaren heb ik mijn ogen goed de kost gegeven. Zo deed ik al op jonge leeftijd heel veel ervaring op.”

Als tiener studeert Tom zes jaar aan de Tuinbouwschool in Mechelen. Zelfs na de opstart van zijn eigen groenbedrijf blijft hij zich bijscholen. Tom wordt lid van verscheidene beroepsfederaties: de Bedrijfsgroep Tuinaannemers Antwerpen (BTA) en de Belgische Federatie voor Groenvoorzieners (BFG). Hij woont talrijke studiedagen, opleidingen en studiereizen bij. Tom kijkt ook over de landsgrenzen. Als lid van de European Landscape Contractors Association (ELCA) neemt hij actief deel aan studiereizen naar Nederland, Duitsland, Hongarije en zelfs Estland.

Naast de aandacht voor zijn eigen bedrijf, verdedigt hij dus ook de belangen van de andere tuinbouwers. Als bestuurslid van de BTA zet hij zich samen met zijn collega’s in voor een gezonde groensector.

Door de jaren heen heeft Tom zich weten te omringen met tal van specialisten. Met projectleider Sam en de gemotiveerde groep medewerkers heeft het team vele decennia ervaring op de teller staan. Die expertise zetten ze met veel plezier in bij de ontwikkeling, de aanleg en het onderhoud van uw droomtuin.